Analiza-ponašanja-publike-albanskih-medija

Analizë e sjelljes së audiencës së mediave shqiptare – shanset e humbura dhe mundësitë për rritje

Mediat dixhitale në Shqipëri nuk po përdorin aq sa duhet të dhëna për hartimin dhe menaxhimin e strategjive editoriale. Përdorimi dhe monitorimi në rritje i të dhënave për performancën e përmbajtjes do të ndryshonte dukshëm fokusin e raportimit të këtyre mediave, gjë që do të kontribuonte në rritjen e trafikut, të angazhimit dhe besnikërisë së […]

Analizë e sjelljes së audiencës së mediave shqiptare – shanset e humbura dhe mundësitë për rritje Read More »