Albania

Shqipëri: Diaspora e prirur të mbështesë mediat lokale

Diaspora shqiptare është e prirur të ndjekë dhe mbështesë mediat në Shqipëri. Kjo mbështetje bazohet në cilësinë e përmbajtjes dhe në profesionalizmin e sprovuar, ndërkohë që lidhjet personale me mediat dhe misionin e tyre është më pak e preferuara. Ndër modalitetet që preferon më shumë diaspora për mbështetje janë anëtarësimi dhe abonimi në këto media. […]

Shqipëri: Diaspora e prirur të mbështesë mediat lokale Read More »