TV Prizreni

Kosovë, TV Prizreni: Format të reja për rritje të shikueshmërisë

TV Prizreni, transmetues lokal nga qyteti i Prizrenit, ka rritur numrin e shikuesve dhe ndjekësve, veçanërisht në zonat rurale, duke ofruar formate të reja dhe duke zgjeruar gamën e çështjeve që mbulon. Që me fillimin e zbatimit të projektit, TV Prizreni ka bërë përparim shumë të madh. “Kemi dyfishuar produktet për sa i përket numrit, …

Kosovë, TV Prizreni: Format të reja për rritje të shikueshmërisë Read More »