Kako-upravljati-timom-na-daljinu

Si të menaxhoni një ekip në distancë?

Gjatë vitit të kaluar, shumë biznese janë detyruar të dixhitalizohen, dhe ata që munden aplikuan një mënyrë të re të organizimit të biznesit të përditshëm – teleworking. Puna në distancë nuk është një koncept i ri, por u përdor shumë më pak në biznesin klasik sesa ishte gjatë pandemisë, madje edhe në muajt pas. Është […]

Si të menaxhoni një ekip në distancë? Read More »