Autor/e

Danilo Barjaktarevic

Ka përfunduar studimet bachelor për Biznes dhe Audit. Gjatë karrierës është fokusuar tek shërbimet IT, mbështetja për klientin, softuerët si shërbim, zbatimin e softuerëve, operacionet e biznesi dhe është profilizuar si drejtues i lartë me aftësi të mirëfillta për financat dhe biznesin. Ai ka qenë përgjegjës dhe përfaqësues i projekteve të shumta, dislokimeve dhe shpërndarjes me klientë në fushën e shitje me pakicë, kompani telefonike dhe financa. Me më shumë se 12 vite përvojë, ai ka qenë i angazhuar në biznese të vogla dhe të mesme, dhe me fokus të veçantë tek sipërmarrjet. I pëlqen të punojë në sektorin joqeveritar, duke mbështetur subjektet në nevojë.

Numri i artikujve: 1

"; jQuery(this).append(slajderString); }); jQuery(document).ready(function(){ reflowResourceColumns(); fixDownloads(); jQuery(".flexslajder").flexslider({ animation:"slide", slideshow:"false", touch:"true", minItems:1, maxItems:2, itemWidth:295, itemMargin:11, animationSpeed:500, directionNav:false, controlNav:false, animationLoop:true, slideshow: false });}); jQuery(document).ready(function(){ jQuery(".equalize").each(function(){ var maxh=0; jQuery(".elementor-top-section",this).each(function(){ if(jQuery(this).height()>maxh) maxh=jQuery(this).height(); }); jQuery(".elementor-top-section",this).each(function(){ jQuery(this).css("height",maxh+"px"); }); }); }); jQuery(window).resize(function() { fitBigAlicorn(); var vpw = (screen.width>=768)?'1280':'device-width'; jQuery("head").append(''); }); jQuery(document).ready(function(){fitBigAlicorn();}) jQuery(".elementor-search-form--icon-search").click(function(){jQuery(this).addClass("focus"); jQuery(".elementor-search-form__input",this).focus(); }); jQuery(".wpml-ls-touch-device").click(function(){jQuery(this).addClass("focus");}); jQuery(".wpml-ls-touch-device, .elementor-search-form--icon-search").mouseleave(function(){jQuery(this).removeClass("focus");});