Autor/e

Ljiljana Pecova ka përvojë pune afatgjatë në administratën publike, duke punuar si Menaxhere e PR. Ajo është pjesë e komunitetit start up në vend dhe i kushton vëmendje të veçantë modeleve inovative për biznes dhe operacionet. Ajo punon në sferën e arsimit për të rritur, ndërtimin e kapaciteteve, vlerësimin e nevojave për trajnim, hulumtime, analiza dhe vlerësime. Përvojat më të fundit të punës përfshijnë seminare të shumta me median duke përmirësuar kapacitetin e tyre në fushën e përdorimit të mjeteve të sigurisë në internet. Disa trajnime janë kryer me mediat me madhësi të ndryshme për praninë në rrjete sociale dhe mjetet e dezinformimit. Ajo ka qenë e angazhuar në hartimin e Kodit të parë për gazetarët kur raportojnë mbi fëmijë viktima/dhunues. Ajo është një trainere e certifikuar për të rritur dhe është anëtare e Komisionit të Ankesave në Këshillin e Etikës së Mediave në Maqedoninë e Veriut. Fushat specifike të interesit janë çështjet e privatësisë, transparenca dhe modelet e qeverisjes së mirë bazuar në qasjet e të drejtave të njeriut.

Numri i artikujve: 0

"; jQuery(this).append(slajderString); }); jQuery(document).ready(function(){ reflowResourceColumns(); fixDownloads(); jQuery(".flexslajder").flexslider({ animation:"slide", slideshow:"false", touch:"true", minItems:1, maxItems:2, itemWidth:295, itemMargin:11, animationSpeed:500, directionNav:false, controlNav:false, animationLoop:true, slideshow: false });}); jQuery(document).ready(function(){ jQuery(".equalize").each(function(){ var maxh=0; jQuery(".elementor-top-section",this).each(function(){ if(jQuery(this).height()>maxh) maxh=jQuery(this).height(); }); jQuery(".elementor-top-section",this).each(function(){ jQuery(this).css("height",maxh+"px"); }); }); }); jQuery(window).resize(function() { fitBigAlicorn(); var vpw = (screen.width>=768)?'1280':'device-width'; jQuery("head").append(''); }); jQuery(document).ready(function(){fitBigAlicorn();}) jQuery(".elementor-search-form--icon-search").click(function(){jQuery(this).addClass("focus"); jQuery(".elementor-search-form__input",this).focus(); }); jQuery(".wpml-ls-touch-device").click(function(){jQuery(this).addClass("focus");}); jQuery(".wpml-ls-touch-device, .elementor-search-form--icon-search").mouseleave(function(){jQuery(this).removeClass("focus");});