Autor/e

Natasha Gjukanoviq ka kaluar të tërë karrierën e saj në pikë takimin midis teknologjisë, marketingut dhe lidershipit. Natasha është COO i Tech.eu, i cili është burimi kryesor i lajmeve të teknologjisë europiane, analizave të të dhënave dhe inteligjencës së tregut – me një fokus mbi start upet. Më parë ajo ka qenë CMO e Domain.ME, kompania ndërkombëtare e teknologjisë që operon me domenin e internetit .ME. Ajo është gjithashtu një bashkëthemeluese dhe presidente e OJQ-së Digitalizuj.me, e cila është bërë një nga forcat shtytëse pas ekosistemit lokal të startapeve dhe e para që ofron trajnim dhe këshillim falas në fushën e marketingut dixhital dhe inxhinierisë së softuerit në Malin e Zi. Natasha ka njohuri të thella mbi industrinë e medias dhe ka një fokus të fortë në psikologjinë e sjelljes dhe menaxhimin e komunitetit, kështu që ajo është në gjendje të ndihmojë drejtpërdrejt mediat për të testuar modele të reja biznesi dhe për të prezantuar burime të reja të ardhurash.

Numri i artikujve: 2