Autor/e

Urosh Bogdanoviqi është një konsulent radioje dhe podkastesh me mbi 20 vjet përvojë në punet e multimedias dhe medias, si dhe në prodhimin e përmbajtjes së përditshme. Ai është autor i shumë gjërave që me siguri keni pasur rastin t’i dëgjoni dhe shihni në internet. Disa prej tyre janë shpërblyer. Ai ka kryer të gjitha pozicionet në botën e radios – nga prezantuesi deri te drejtori i programiit të një radiostacioni kombëtar dhe udhëheqësi i projektit në krijimin dhe organizimin e radiostacioneve të reja. Bashkëpunoi me radiostacionet më të mira në rajon. Me podkastet merret aktivisht për 6 vite të fundit, si trajner dhe konsulent. Uroshi është një ligjërues i njohur në konferenca mediatike në të gjithë Evropën, dhe temat për të cilat ai pëlqen të flasë (dhe ajo që është edhe më e rëndësishme – ata pëlqejnë ta dëgjojnë atë) lidhen me radion, podkastet dhe shitjet. Konferencat më të famshme, me famë botërore në të cilat ishte folës, janë: Radiodays Europe, Medientage dhe Tell a vision. Ai është autori i teknikës së avancuar të shitjes, “storyselling” me emrin “Little green dragon”, e cila doli të jetë e zbatueshme në shumë ekipe shitjesh të kompanive të mëdha dhe mediave. Ai pëlqen të hajë. Sidomos brumëra të ndryshëm (byrek dhe picë, kurrsesi picë-byrek) Më shumë informacione mund të gjeni në ueb-faqen e tij: uros.rs.

Numri i artikujve: 1