TV Apollon

Shqipëri, TV Apollon: Biznes-me-biznes si një model i ri zhvillimi

TV Apollon, një transmetues lokal nga qyteti i Fierit, rriti mundësitë për biznes duke krijuar partneritete me katër organizata me anë të një modeli biznes-me-biznes. Nga ana tjetër, përmirësoi edhe cilësinë dhe rëndësinë e përmbajtjes duke u fokusuar në çështje shumë pak të mbuluara (si mjedisi, racizmi, të drejtat e grave). “Ideja e biznesit të …

Shqipëri, TV Apollon: Biznes-me-biznes si një model i ri zhvillimi Read More »