Srbija, VOICE: Glas Vojvodine u tvom sandučetu svakog ponedeljka

min za čitanje

voice-2

Vojvođanski istraživačko-analitički centar (VOICE) predstavio je newsletter ‘VOICE of Vojvodina’ ili ‘Glas Vojvodine’, kao deo svoje digitalne strategije i biznis plana. 

Ova usluga je besplatna za sve koji prate ovaj portal, predstavljena je 19 jula, i čitaocima i čitateljkama nudi pregled najvažnijih tekstova koji su objavjeni na stranici u poslednjih sedam dana. Newsletter će sadržati i premium sadržaj – nedeljni editorial koji potpisuje urednik VOICE-a Denis Kolundžija, sve sa ciljem da ovaj medij nastavi graditi odnose poverenja sa svojom zajednicom i da je nastavi informisati pravovremeno i istinito.

"VOICE je upravo kranuo sa objavom svog nedeljnog newslettera koji će biti važan za njihovu promociju, kao i za građenje odnosa poverenja sa njihovom zajednicom," rekao je Tarik Jusić, ekspert za medijski razvoj koji je sa ekipom iz Novog Sada intenzivno rado na razvoju i implementaciji njihovog poslovnog plana.

Čak 61 % anketiranih pripadnika/ca zajednice VOICE-a istaklo je zainteresovanost da se prijavi za newsletter, dok je preostalih 37 % iskazalao zainteresovanost u zavisnosti od tema koje će biti ponuđene. To su pokazali rezultati istraživana koje je Nezavisno društvo novinara Vojvodine (NDNV) sprovelo uoči kreiranja ove usluge. 

“Čak i pre nego što smo pustili prvo izdanje newsletter imali smo već 75 prijavljenih, zahvaljujući 10-dnevnoj kampanji koju smo vodili. Prvo izdanje otvorilo je preko 70 posto onih kojima smo poslali newsletter na e mail adresu,” rekli su iz tima VOICE-a.

Dugoročni strateški cilj VOICE-a je da vremenom kreira poseban newsletter sa premijum sadržajem koji bi korisnici plaćali i koji bi bio samo-održiv.

VOICE postoji od 2014 godine i izdaje ga Nezavisno društvo novinara Vojvodine.  

Journalift je onlajn platforma namijenjena svima koji žele da se informišu o razvoju medija, medijskom poslovanju i najnovijim trendovima u medijskoj industriji. Mjesto koje je osmišljeno kao riznica znanja i resursa iz ovih oblasti. Sebe vidimo kao revolucionare u medijskoj razvojnoj zajednici koji medijskom poslovanju donose nove ideje, inovativne alate, kao i pristupe i podršku zasnovane na rezultatima.

Povezani članci:

Najvažnije vijesti od Journalift-a:

Period pandemije izazvane virusom korona je u velikoj meri uticao na promenu navika građana u onlajn okruženju i upotrebom platnih institucija koje se nude. Prema velikom broju izveštaja relevantnih institucija i medija to je bio period rasta e-komerca i različitih modela pretplate koji se zadržao, ne možda u tom obimu, ali je ostao kao nova navika korisnika. Prema pisanju

Teme:

Poslednji Članci:

Zašto ne treba odustajati od pretplatnog modela?
Period pandemije izazvane virusom korona je u velikoj meri uticao na promenu navika građana u onlajn okruženju i upotrebom platnih
Kako lokalni i istraživački novinari mogu bolje sarađivati?
Često je izazov u medijskom poslu ostvariti uspešnu saradnju između novinara, posebno kada su u pitanju novinari iz različitih medija.
ABC mobilnog novinarstva i zašto biste trebali da razmotrite njegovu primenu
Šta radite kada se nađete pred zadivljujućim prizorom ili kada se dešava nešto neobično pred vašim očima? Za mnoge od
Postignite lagano, brzo i privlačno iskustvo slično aplikaciji, bez originalne aplikacije
Da li razmišljate o razvoju aplikacije za sadržaj na mreži? Ili možda već imate aplikaciju, ali niste sigurni u odnos