Srbija, VOICE: Glas Vojvodine u tvom sandučetu svakog ponedeljka

Journalift

Journalift

Post Author

min za čitanje

voice-2

Vojvođanski istraživačko-analitički centar (VOICE) predstavio je newsletter ‘VOICE of Vojvodina’ ili ‘Glas Vojvodine’, kao deo svoje digitalne strategije i biznis plana. 

Ova usluga je besplatna za sve koji prate ovaj portal, predstavljena je 19 jula, i čitaocima i čitateljkama nudi pregled najvažnijih tekstova koji su objavjeni na stranici u poslednjih sedam dana. Newsletter će sadržati i premium sadržaj – nedeljni editorial koji potpisuje urednik VOICE-a Denis Kolundžija, sve sa ciljem da ovaj medij nastavi graditi odnose poverenja sa svojom zajednicom i da je nastavi informisati pravovremeno i istinito.

"VOICE je upravo kranuo sa objavom svog nedeljnog newslettera koji će biti važan za njihovu promociju, kao i za građenje odnosa poverenja sa njihovom zajednicom," rekao je Tarik Jusić, ekspert za medijski razvoj koji je sa ekipom iz Novog Sada intenzivno rado na razvoju i implementaciji njihovog poslovnog plana.

Čak 61 % anketiranih pripadnika/ca zajednice VOICE-a istaklo je zainteresovanost da se prijavi za newsletter, dok je preostalih 37 % iskazalao zainteresovanost u zavisnosti od tema koje će biti ponuđene. To su pokazali rezultati istraživana koje je Nezavisno društvo novinara Vojvodine (NDNV) sprovelo uoči kreiranja ove usluge. 

“Čak i pre nego što smo pustili prvo izdanje newsletter imali smo već 75 prijavljenih, zahvaljujući 10-dnevnoj kampanji koju smo vodili. Prvo izdanje otvorilo je preko 70 posto onih kojima smo poslali newsletter na e mail adresu,” rekli su iz tima VOICE-a.

Dugoročni strateški cilj VOICE-a je da vremenom kreira poseban newsletter sa premijum sadržajem koji bi korisnici plaćali i koji bi bio samo-održiv.

VOICE postoji od 2014 godine i izdaje ga Nezavisno društvo novinara Vojvodine.  

O autoru/ici:

Journalift

Journalift je onlajn platforma namijenjena svima koji žele da se informišu o razvoju medija, medijskom poslovanju i najnovijim trendovima u medijskoj industriji. Mjesto koje je osmišljeno kao riznica znanja i resursa iz ovih oblasti. Sebe vidimo kao revolucionare u medijskoj razvojnoj zajednici koji medijskom poslovanju donose nove ideje, inovativne alate, kao i pristupe i podršku zasnovane na rezultatima.
Post Author

Author

  • Journalift je onlajn platforma namijenjena svima koji žele da se informišu o razvoju medija, medijskom poslovanju i najnovijim trendovima u medijskoj industriji. Mjesto koje je osmišljeno kao riznica znanja i resursa iz ovih oblasti. Sebe vidimo kao revolucionare u medijskoj razvojnoj zajednici koji medijskom poslovanju donose nove ideje, inovativne alate, kao i pristupe i podršku zasnovane na rezultatima.

Povezani članci:

Najvažnije vijesti od Journalift-a:

00-Employment-of-persons-with-disabilities-achieves-their-inclusion
Osobe s invaliditetom jedna su od marginaliziranih grupa u Bosni i Hercegovini i Srbiji koje se svakodnevno susreću s diskriminacijom i stigmatizacijom. Definicija osobe s invaliditetom još uvijek nije ujednačena u BiH iako je BiH usvojila UN-ovu Konvenciju o pravima osoba s invaliditetom, dok u Srbiji prema zakonu izraz „osobe sa invaliditetom” označava „osobe sa urođenom ili stečenom fizičkom,

Teme:

Poslednji Članci:

jun 27
Osobe s invaliditetom jedna su od marginaliziranih grupa u Bosni i Hercegovini i Srbiji koje se svakodnevno susreću s diskriminacijom
jun 20
Ramize Salihaj je trenutno sa svojom porodicom u svom domu na Kosovu gdje provodi prvi odmor u svom rodnom gradu
jun 17
“Hiperlokalno” je već duže vrijeme popularna riječ u medijima. Kako je koncentracija vlasništva nad tradicionalnim medijima i prodor društvenih mreža
jun 13
Nesvjesni broja djece i adolescenata koji pate od različitih vrsta problema mentalnog zdravlja, zdravstveni sistemi nekih zemalja zapadnog Balkana ne