Autor/e

Dominique Thierry është një menaxher i lartë i programit të zhvillimit të medias me mbi 30 vjet përvojë ndërkombëtare si gazetar dhe menaxher i medias. Ai ka punuar në media me qendër në Skoci, më pas në Bruksel dhe Ballkan, ndërsa aktualisht, punon në Paris. Ka ofruar mentorim dhe trajnime të rëndësishme për kolegët për një larmi mediash në Serbi, BiH, Kosovë, Shqipëri, si dhe në vendet fqinje të BE, Jug dhe Lindje dhe Afrikë. Në Ballkan, ai ka këshilluar strategjikisht Agjencinë e Lajmeve Beta, Radio Televizionin e Serbisë, Ateliers Varan, Agjencinë Telegrafike Shqiptare dhe Radio Tiranën, Radio Bobar dhe RTV Mali i Zi, RTV Vojvodina, etj. Për 17 vjet, ka mbajtur poste menaxheriale dhe gazetareske në shtyp dhe radio me Radio France dhe Radio France Internacionale. Ai ka drejtuar projekte në shkallë të gjerë duke koordinuar ekipe multietnike, multikulturore dhe shumëgjuhëshe.

Numri i artikujve: 1