Autor/e

Mihajlo Lahtov është një ekspert me përvojë i mediave dhe komunikimit me eksperiencë të gjerë pune në këtë fushë në lloje të ndryshme organizatash, nga OSHC-të e vogla lokale deri te organizatat e mëdha ndërkombëtare. Ai gjithashtu punon si Konsulent dhe Trainer për Zhvillimin e Mediave, Edukimin mbi Median dhe Komunikim për më shumë se 10 vjet. Ka zhvilluar më shumë se 100 workshope dhe trajnime për: OSBE, Instituti Maqedonas për Media, NDI, Instituti për Studimin e Komunikimit, GIZ, Agjencia për Shërbime të Mediave Audio dhe Audiovizive në Maqedoni dhe të tjerë. Aktualisht, ai punon si Oficer Komunikimi në Agjencinë Gjermane të Zhvillimit – GIZ.

Numri i artikujve: 1

"; jQuery(this).append(slajderString); }); jQuery(document).ready(function(){ reflowResourceColumns(); fixDownloads(); jQuery(".flexslajder").flexslider({ animation:"slide", slideshow:"false", touch:"true", minItems:1, maxItems:2, itemWidth:295, itemMargin:11, animationSpeed:500, directionNav:false, controlNav:false, animationLoop:true, slideshow: false });}); jQuery(document).ready(function(){ jQuery(".equalize").each(function(){ var maxh=0; jQuery(".elementor-top-section",this).each(function(){ if(jQuery(this).height()>maxh) maxh=jQuery(this).height(); }); jQuery(".elementor-top-section",this).each(function(){ jQuery(this).css("height",maxh+"px"); }); }); }); jQuery(window).resize(function() { fitBigAlicorn(); var vpw = (screen.width>=768)?'1280':'device-width'; jQuery("head").append(''); }); jQuery(document).ready(function(){fitBigAlicorn();}) jQuery(".elementor-search-form--icon-search").click(function(){jQuery(this).addClass("focus"); jQuery(".elementor-search-form__input",this).focus(); }); jQuery(".wpml-ls-touch-device").click(function(){jQuery(this).addClass("focus");}); jQuery(".wpml-ls-touch-device, .elementor-search-form--icon-search").mouseleave(function(){jQuery(this).removeClass("focus");});