Autor/e

Nikolla Jovanoviq është një këshilltar i orientuar drejt njerëzve për zhvillimin personal, të skuadrës dhe atë organizativ, trainer dhe studiues me përvojë 20 vjeçare në të tre sektorët. Kohët e fundit ai ka një vëmendje të veçantë në punën e tij për transformimin dixhital, të ardhmen e BNJ dhe funksionet e të mësuarit dhe duke ndihmuar organizatat të lundrojnë në atë që mendimtarët më të mëdhenj të sotëm e quajnë ” bota VUCA (e paqëndrueshme, e pasigurt, komplekse, e paqartë). Si pjesë e projekteve të zhvillimit të medias, ai ka ofruar konsulenca mbi zhvillimin e biznesit dhe konsulencë financiare në media lokale dhe rajonale nga Serbia dhe Bosnja dhe Hercegovina, duke i ndihmuar ata të vendosin qëllimet e tyre strategjike të biznesit, të testojnë dhe prezantojnë burime të reja të ardhurash dhe të rrisin audiencën e tyre. Ai shpesh ndan mendimet dhe përvojën e tij në blogun e tij peckopivo.com, Linkedin dhe konferenca apo evente të ndryshme, të tilla janë TEDx, Digitalizuj.Me, AIESEC New Leaders Conference, DisruptHR, Digital Summit etj “

Numri i artikujve: 1

"; jQuery(this).append(slajderString); }); jQuery(document).ready(function(){ reflowResourceColumns(); fixDownloads(); jQuery(".flexslajder").flexslider({ animation:"slide", slideshow:"false", touch:"true", minItems:1, maxItems:2, itemWidth:295, itemMargin:11, animationSpeed:500, directionNav:false, controlNav:false, animationLoop:true, slideshow: false });}); jQuery(document).ready(function(){ jQuery(".equalize").each(function(){ var maxh=0; jQuery(".elementor-top-section",this).each(function(){ if(jQuery(this).height()>maxh) maxh=jQuery(this).height(); }); jQuery(".elementor-top-section",this).each(function(){ jQuery(this).css("height",maxh+"px"); }); }); }); jQuery(window).resize(function() { fitBigAlicorn(); var vpw = (screen.width>=768)?'1280':'device-width'; jQuery("head").append(''); }); jQuery(document).ready(function(){fitBigAlicorn();}) jQuery(".elementor-search-form--icon-search").click(function(){jQuery(this).addClass("focus"); jQuery(".elementor-search-form__input",this).focus(); }); jQuery(".wpml-ls-touch-device").click(function(){jQuery(this).addClass("focus");}); jQuery(".wpml-ls-touch-device, .elementor-search-form--icon-search").mouseleave(function(){jQuery(this).removeClass("focus");});