Crna Gora, RTV Nikšić: Sjednica Gradskog vijeća ide uživo

min za čitanje

RTNK

RTV Nikšić počela je prenositi uživo događanja – od sjednica Gradskog vijeća do sportskih i kulturnih događaja – na njihovom web portalu, kao i Facebook stranicama i YouTube kanalu. Ova nova usluga bi trebala doprinijeti boljoj monetizaciji i bližoj saradnji s lokalnom zajednicom.

"Ovim projektom želimo ojačati naše prisustvo u online prostoru", rekao je Vladimir Utješinović iz RTV Nikšić. On je dodao da su po prvi put, zahvaljujući usluzi javljanja uživo, sjednice Gradskog vijeća javnosti dostupne uživo i jednostavno im je pristupiti.

"Reakcije građana bile su vrlo pozitivne. Također, prenosi sjednica gradskoj vijeća rezultirat će većom transparentnošću opštine,"

rekao je Utješinović. 

Prateći ovaj pionirski događaj, te kvalitetnu proizvodnju koju su ponudili, više klijenata se obratilo RTV Nikšić tražeći uslove pružanja ove usluge.

Lokalni javni servis Radio Televizija Nikšić je osnovana 1995. godine, kao prva lokalna TV stanica u Crnoj Gori. Danas, osim radio i televizijskih kanala, ima i web portal.

Journalift je onlajn platforma namijenjena svima koji žele da se informišu o razvoju medija, medijskom poslovanju i najnovijim trendovima u medijskoj industriji. Mjesto koje je osmišljeno kao riznica znanja i resursa iz ovih oblasti. Sebe vidimo kao revolucionare u medijskoj razvojnoj zajednici koji medijskom poslovanju donose nove ideje, inovativne alate, kao i pristupe i podršku zasnovane na rezultatima.

Povezani članci:

Najvažnije vijesti od Journalift-a:

Period pandemije izazvane virusom korona je u velikoj meri uticao na promenu navika građana u onlajn okruženju i upotrebom platnih institucija koje se nude. Prema velikom broju izveštaja relevantnih institucija i medija to je bio period rasta e-komerca i različitih modela pretplate koji se zadržao, ne možda u tom obimu, ali je ostao kao nova navika korisnika. Prema pisanju

Teme:

Poslednji Članci:

Zašto ne treba odustajati od pretplatnog modela?
Period pandemije izazvane virusom korona je u velikoj meri uticao na promenu navika građana u onlajn okruženju i upotrebom platnih
Kako lokalni i istraživački novinari mogu bolje sarađivati?
Često je izazov u medijskom poslu ostvariti uspešnu saradnju između novinara, posebno kada su u pitanju novinari iz različitih medija.
ABC mobilnog novinarstva i zašto biste trebali da razmotrite njegovu primenu
Šta radite kada se nađete pred zadivljujućim prizorom ili kada se dešava nešto neobično pred vašim očima? Za mnoge od
Postignite lagano, brzo i privlačno iskustvo slično aplikaciji, bez originalne aplikacije
Da li razmišljate o razvoju aplikacije za sadržaj na mreži? Ili možda već imate aplikaciju, ali niste sigurni u odnos