Autor/e

Jernej Verbiç është ekspert në gazetari, prodhim mediatik dhe sipërmarrje në fushat e komunikimit dhe markës. Ai ka 20 vjet përvojë pune si redaktor dhe reporter në median publike RTV Slloveni; Televizioni më i madh komercial në Slloveni, POP TV dhe e përditshmja Delo, një korrespodent i New York City për të përditshmen Dnevnik; dhe një menaxher projekti dhe zhvillimi në Shoqatën Sllovene të Gazetarëve. Aktualisht, ai është Partner Menaxhues i redaksisë së lajmeve të markës Dobre zgodbe, kryesisht duke punuar si konsulent për brandin e redaksive të lajmeve, business storytelling, përmbajtjen e mediave dixhitale dhe zhvillimin e strategjisë për media të ndryshme në Ballkanin Perëndimor.

Numri i artikujve: 2

"; jQuery(this).append(slajderString); }); jQuery(document).ready(function(){ reflowResourceColumns(); fixDownloads(); jQuery(".flexslajder").flexslider({ animation:"slide", slideshow:"false", touch:"true", minItems:1, maxItems:2, itemWidth:295, itemMargin:11, animationSpeed:500, directionNav:false, controlNav:false, animationLoop:true, slideshow: false });}); jQuery(document).ready(function(){ jQuery(".equalize").each(function(){ var maxh=0; jQuery(".elementor-top-section",this).each(function(){ if(jQuery(this).height()>maxh) maxh=jQuery(this).height(); }); jQuery(".elementor-top-section",this).each(function(){ jQuery(this).css("height",maxh+"px"); }); }); }); jQuery(window).resize(function() { fitBigAlicorn(); var vpw = (screen.width>=768)?'1280':'device-width'; jQuery("head").append(''); }); jQuery(document).ready(function(){fitBigAlicorn();}) jQuery(".elementor-search-form--icon-search").click(function(){jQuery(this).addClass("focus"); jQuery(".elementor-search-form__input",this).focus(); }); jQuery(".wpml-ls-touch-device").click(function(){jQuery(this).addClass("focus");}); jQuery(".wpml-ls-touch-device, .elementor-search-form--icon-search").mouseleave(function(){jQuery(this).removeClass("focus");});