Autor/e

Dafina Beqiri ka mbi 18 vjet përvojë profesionale në organizim, zhvillim strategjik dhe menaxhim ndryshimi. Gjatë gjithë karrierës së saj, ajo ka punuar ngushtë me aktorë të ndryshëm të mediave në rajonin e Kosovës, Shqipërisë, Maqedonisë së Veriut dhe Ballkanit Perëndimor. Ajo ka njohuri të gjera rreth mediave dhe nevojave të komunikimit në rajon pasi ka udhëhequr iniciativa të shumta (të tilla si ajo me Këshillin e Europës) në lidhje me promovimin e lirisë së shprehjes dhe shtypit me një fokus në dialogun dhe pajtimin në Ballkan. Përvojat e saj ndërkulturore dhe ndërkombëtare rritën aftësitë e saj natyrore të lidershipit dhe i mundësuan asaj të bëhet një mentore dhe trajnere e shkëlqyeshme për tema të ndryshme që kërkojnë mbështetje në zhvillimin organizativ, dialogun ndërkulturor dhe lidership.

Numri i artikujve: 2