Artikuj

Redakcijski menadžment i organizacija u digitalnom okruženju
Mediat moderne shpesh theksojnë se strategjia e tyre është “digital first” – që do të thotë “në vendin e parë – digjital”. “Digital first” është një term që i referohet strategjisë, misionit dhe